Konfirmasjonsbord inspirasjon

Vi gir deg tips til hvordan du kan pynte et vakkert konfirmasjonsbord. Trenger du mer inspirasjon og tips så ta turen innom en Mester Grønn . Her finner du artikler om konfirmasjonsbord til inspirasjon fra Mester Grønn.

Slik lager du et lekkert konfirmasjonsbord. Hun har dekket to bord for å gi oss ulik inspirasjon, det ene i rosafarger og det andre i blånyanser. I dag deler jeg flere ideer til hvordan man kan dekke et konfirmasjonsbord.


Det første, med tema “Fargerikt”, kan du se her.

Se resten av konfirmasjonsbordet her. Det nærmer seg konfirmasjonstid og i dagens blogginnlegg skal du få både inspirasjon til bordpynt samt . Inspirasjon til konfirmasjonsbordet. Britts Boutique har spesialisert seg på moderne interiør.


Det som er viktig er å finne farger. Blomsterdekorasjoner til konfirmasjonsbor dåp, bryllup og andre. Denne helgen har jeg stylet og fotografert to konfirmasjonsbord for Mestergrønn.


Et bord til jente og et bord til gutt. Inspirasjon til konfirmasjonsbord.

Da viser kalenderen april, og om en måneds tid er det klart for de første konfirmasjonene her i indre . Vi er midt inne i den vårlige konfirmasjonstiden og vi ser stadig vakre festbord rundt omkring på bloggene! Konfirmasjonsbord – inspirasjon i blått. Jeg har nå laget motstykke til dette ganske så rosa dekket, med inspirasjon til konfirmasjonstiden! Høytidene og festdagene kommer som perler på en snor nå i mai. Her er litt inspirasjon til å dekke lekre selskapsbord.


Her får du se forslag til hvordan du kan dekke konfirmasjonsbordet med. Søker du etter lave blomsterdekorasjoner på nettet, kan du finne mye inspirasjon. Vi har dekket og pyntet spisebordet her hos oss til inspirasjon for dere som skal holde konfirmasjons . Tag Archives for konfirmasjonsbord.


Vi har dekket og pyntet spisebordet her hos oss til inspirasjon for dere som skal holde . Konfirmasjonsbordet som jeg pyntet til min gudsønn. Bordet maten stod på, ble pyntet med noen av dinosaurene han var så glad i da han var .

Comments

Popular Posts