Kay bojesen ape heklet

Disse apene fra Kaj Bojesen er jo bare såååå morsomme :) Og som annet design så koster dem nokså mye. Eg har lenge sett på Kay Bojesen apekatt i teak, men har egentlig ikkje hatt lyst. Heklet utgave av den populære tre apen til Kay Bojesen.

Armer og bein kan snurres helt rundt,og hender å. Heklet versjon av den populære design apen til kay Bojesen. Apen egner seg ikke som barneleke,men kun til pynt. Oppskrift på heklet Kay Bojesen ape.

Blogger om interiør,hobbyer,bruktfunn,og livet som småbarns mamma. Har mange jern i ilden,syr-hekler-broderer-vever og . Har mange jern i ilden,syr-hekler-broderer-vever og maler bilder,og ikke minst pusser opp gamle møbler. Dagens oppskrift: Sangfugl – en hyldest til Kay Bojesen. Hver dag legger vi ut tips om en gratis hekleoppskrift. Har tidligere delt denne oppskriften,men nå har hun som eier oppskriften fjernet den.


Den lille apen Anton - en perfekt julegave til de små. Har du lyst å hekle en liten venn til noen til jul?

Apen Anton hekler du raskt på en kveld . Få ting er med trendy enn denne apen her! ER DET LOV Å HEKLE APER ELLER ANDRE DYR SOM LIGNER KAY BOJESENS DESIGN? Vi er så glade for at så mange deler . Har #heklet meg en #kaybojesen #ape #hekle #oppskrift på #blogg #hobbyvimsa. Kay Bojesens apekatt henger på mangt et barnerom rundt om i verden, og ble i 20utropt av trendmagasinet Wallpaper som selve innbegrepet av Danish . Jeg heklet en sånn kay bojesen apekatt og vet at disse kopiene er lovlige å lage, men ikke å selge.


Den hær så æ på å lage for ei stund sia, men æ har ikke hekla på veeeeldig lenge :) lest masse istedenfor! Et billede af aben ved siden af en Kay Bojesen Abe, så man kan se. Hei , jeg har aldri i mitt liv heklet før nå.


Ny ape har flyttet inn en superflink kollega har heklet denne til meg. En liten juleape #diy #crafts #instaape #kreativ #hekle #heklespam #hekledilla #hekletape #mitkaybojesen #kaybojesen #jul #christmas #nordiskinspirasjon # .

Comments

Popular Posts