Kantbeskytter bord

Utviklet for å beskytte og dempe små barn mot skarpe hjørner og kanter i hjemmet. Kantbeskytter på rull i skum m, kan brukes på bord- og . Hos Barnas Hus får du produktene som gjør hjemmet ditt sikkert og trygt for de minste.

Kantbeskytter på rull i skum m, kan brukes på bord- og benkplater, skap, bokhyller og mer. Enkel å montere og enkel å fjerne, forebygger ulykker. Myk kantbeskytter som kan brukes på bor møbelkanter, vegghjørner og muroppheng.

Kantbeskytter på rull i skum m, kan brukes på bord- og benkplater, skap, . Spar penge og kjøp Reer Hjørne og kantbeskyttere til bord og reoler samt mange andre nye merkevarer innenfor dameklær, barneklær, herreklær og design. Kantbeskytter egnet for forsendelser på pallLaget av solid. Les mer om Kantbeskytter Pressel 60x60x3x1200mm(30) her! Ekstra kraftig, slitesterk og slitesterk kantbeskyttelse i vinyl med ekstrem værbestandighet.


Kraftig forsterket kantbeskyttelse. Beskytter fjærene og reduserer ulykkesrisikoen. Laget i PVC-materiale med en tykkelse på 21–mm. Kantbeskyttelse af skumstof til alle bord kanter. Inderside af tape for enkel montering.


Vi har ikke skarpe kater rundt bordet, og avrundet hjørner. Hadde ikke kjøpt kantbeskytter om vi hadde hatt skrape bordkanter, de lærer fort å . Ta med leker på stranden eller ut i le. Har vært på Clas Olson og kjøpt barnesikring i dag. De fleste butikkene selger kantbeskyttere for bor trapper, hyller, peis ol. Så lurer på hvordan dere kan tro at det blir en lønnsom . Det kan derfor være lurt å ta sine forhåndsregler og gå til innkjøp av hjørne- og kantbeskyttere for å avrunde de skarpe kantene på bor trapper, peiser etc.


Ergo har du til et halvt bord hvis du ikke er klar over det og bare kjøper en pakke.

Comments

Popular Posts