Herdins lakkbeis hvit

Herdins Lakkbeis er transparent og fremhever treets naturlige struktur (ikke nr. 7hvit). Herdins Lakkbeis har en meget god vedheft, også på tidligere . Den nye vannbaserte Herdins Lakkbeis Aqua er formulert for å enkelt gi en. Hvit, bør du bruke Herdins Beislakk Aqua.


Egenskaper Bruksklar beisløsning med lakk som kan brukes til behandling i ett trinn og gir en god grunnbeskyttelse. Vannbasert og miljømerket med Svanen . Ferdigblandet transparent lakkbeis som fremhever treets naturlige struktur og gir.

Farge nr 7hvit har laserende egenskaper! HERDINS LAKKBEIS 7HVIT 1L Ferdig beisløsning med lakk. For fargesetting av møbler listverk osv. Herdins Lakkbeis er transparent og fremhever treets . Herdins Lakkbeis er en ferdigblandet beis med lakk som både gir farge og beskytter overflaten mot lett slitasje. Noen som har prøvd dette produktet på allerede lakkerte flater ? Herdins Lakkbeis er ferdig løsningsbasert beis med oppløselige fargeemner som gir meget høy transparens.


Spesifikasjon: 3ML Beskrivelse: Herdins Lakkbeis er en ferdigblandet beis med lakk som både setter farge og . En transparent beis som fremhever treets naturlige årringer.

Egenskaper Herdin Lakkbeis er en transparang beis som fremhever treets naturlige år-ringer. Den nye vannbaserte Herdins Lakkbeis er svanemerket og laget slik at. Antikkhvit, mørk eik og teak er noen av alternativene man kan velge . Og vil du absolutt ikke ha hvite vegger, finnes det farget panellakk, sier han.


Herdins og finnes i tre pigmenttettheter; hvit, ekstra hvit og . Herdins Lakkbeis er en transparang beis som fremhever treets naturlige år-ringer. Nå har jeg akkurat blitt ferdig med 3. Jeg har beiset med Herdins lakkbeis en gang (hvit type), og det ble .

Comments

Popular Posts