Aquavit test

Tilbudet av akevitt har aldri vært større. Stadig nye produkter kommer til og vi tester akevitter jevnlig. Her er vår vurdering tilsammen akevitter .

Har du tenkt å kjøpe bare én akevitt til jul? Akevittene som var med i testen ble plukket ut fra Vinmonopolets salgstoppliste fra desember 2015 . Arvesølvet Juleakevitt, ifølge vår test av akevitter til jula 2016. Derfor kan en blank akevitt godt være fatlagret. I denne testen er brun og blank akevitt testet hver for seg, men vises sammen.


Torsdag tester TV 2-programmet ulike akevitt. Testpanelet er enstemmig i sin dom over vinneren; Gammel Reserve er årets beste valg til julematen. Og en rimelig variant topper testen.


STORTEST: Vi har testet akevitter. Bergstadens Juleaquavit er overraskende testvinner i årets store akevitt-test. Disse akevittene får terningkast seks.


Spar nesten prosent på å kjøpe akevitten på tax free - ikke polet . Prøv nøkkelost og akevitt og få en aha-opplevelse.

Testen Akevitt fra Norge besitter alle egenskaper som et godt brennevin skal ha, og slår . Tidligere i dag kunne Sidemelde at det var Gammel Reserve som stakk av med en soleklar seier i Matkontrollens store test av aquavit - mens . Hvilken akevitt passer best til julematen? Universitas har testet femti-seks sorter juleøl og seks slag akevitt. Lurer du på hvilken juleakevitt du skal velge i år? VGs ekspertpanel har smakt på akevitter før advent. Flere av toppscorerne kan nytes både . ETTERMODNET PÅ PORTVINSFAT: Gammel Opland får en sekser i testen.


GILDE NON PLUSS ULTRA: Anbefales, terningkast seks. Norske Akevitters Venner (NAV) er en kulturorganisasjon som skal utvikle kunnskapen om de norske akevittene, skape synergi mellom norsk mat og akevitt, og . Akevitt er et drikke for den modne gane sies det, men en gang må være den første for alle. Vi testet et utvalg av årets akevitter på vårt unge . New Orleans har fått smaken på nordisk brennevin. Bergstaden Juleaquavit ble av nettstedet Klikk. Akevitten er for de fleste selvskrevent tilbehør til vår beste . Test af forskellige snapse til julefrokosten.


Linie aquavit kaldes ofte 'snapsenes champagne,' og det forstår vi godt. VGs panel tester akevitt i dagens avis.

Comments

Popular Posts