Vipp 17

Vipp pedalbøtte er en liters søppelbøtte. Den er laget med et lag rustfritt stål og utstyrt med en dempermekansime gjør at lokket lukker seg lydløst, samt en . Den har en dempemekanisme på lokket for en diskret lukking, og er i tillegg odørfri.

De er laget i et mykt, sterkt plastmateriale med forsterket . Vipp pedalbøtte er utstyrt med et lokk av rustfritt stål, en dempemekanisme, som gjør at lokket lukker seg i en jevn og lydløs bevegelse, samt en gummiring, som . Pedal-bøtte L Lokk i rustfritt stål, med dempemekanisme, og gummiring som sørger for luft-tetthet. Innvendig spann er i galvanisert .

Pedal-bøtte L Lokk i rustfritt stål, med dempemekanisme, og gummiring som sørger for luft-tetthet. Merke: Vipp; Designer: Holger Nielsen; Farge: hvit; Materiale: stål, gummi; Mål: 72x dia. Bøtten er utstyrt med et lokk av rustfritt stål som har en dempemekanisme som får lokket til å lukke seg bløtt og lydløst. Vipp pedalbøtter er utstyrt med lokk av rustfritt stål og med en dempemekanisme som får lokket til å lukkes med en bløt og lydløs bevegelse.


Leverandørbeskrivelse: Vipp - hvit, pedalbøtte fra Vipp. Vipp pedalspann er utstyrt med et lag av rustfritt stål, en dempemekanisme som får lokket til å lukkes i en myk og lydløs bevegelse, samt en gummiring som . Den klassiska Vipptunnan från 19är gjord i rostfritt och pulverlackat stål med en gummiring som håller lukten borta. Vipp pedalspanden er udstyret med et låg af rustfrit stål, en dæmpemekanisme, som får låget til at lukke i en blød og lydløs .

Du er garanteret et elegant og tidsløst design med en Vipp Pedalspan som udover det flotte ydre også giver dig den nødvendige funktionalitet. Download the catalogue and request prices of Vipp By vipp, steel waste bin design Holger Nielsen. Vipp pedalspand i sort, liter. Sort pedalspand i klassisk design til skrald i køkkenet eller kontoret.


Se udvalget af Vipp spande på Livingshop. Shop for Vipp White Pedal Bin at Panik Design. A licensed Vipp retailer, the UK's largest independent stockist of design.

Comments

Popular Posts