Solseil

Disse Dreamsail er vanntette solseil som sørger for skygge der du ønsker det og gjør at du kan sitte ute selv om det regner. Solseil fra Europas ledende solseilfabrikker. Alle våre solseil er vanntette og kan leveres i mange farger.

Vi har solseil fra Kr 118- til Kr 100-. Bufretårs garanti på våre vanntette solseil! Vanntette solseil; Kan vaskes på grader(uten vaskemidler); Tåler vær og vind.

Sorter etter: Relevans, Tittel, Tittel A-Å, Laveste pris, Høyeste pris . Kampanjen er gyldig til og med: 17. Demper vinden og gir ly for regn kveldsduggen. Skjermer uteplassen på bryggen og skaper en lun spiseplass.


Kjøper du et brukt båtseil, kan du lett lage et solseil. Det er betydelig billigere enn de ferdige alternativene du kan kjøpe. Nytt solseil på terrasse med interiørarkitektens hjelp. Skreddersydde solseil, gjerne store og små og i kombinasjon, kan gjøre en værutsatt . Generelle kjøpsvilkår Spørsmål og svar Betaling Frakt og levering Finn butikk .

Vi skreddersyr solseil og avskjerming til hytter, hus og næringsbygg. Med duk fra vår seilmaker tilpasser vi og skaper en ny dimensjon til din uteplass. SOLSEIL: Flere og flere bruker solseil for å skjerme for sol og regn i. Et solseil er en type fremdriftsmetode for romsonder. Metoden baseres delvis på den solvinden som stadig strømmer ut fra solen og delvis på strålingstrykket . Enten frittstående i stolper eller festet til huset, kan solseil sørge for . Et solseil fra CADO er den perfekte løsning, hvis du ønsker solavskjermning og le, som skal holde i mange år. Vi lager spesialdesignet solseil etter dine ønsker fra Sunbrella markiseduk.


Solseil leveres i mange størrelser og i forskjellige former, Materiale: Polyester seilduk. Maritimt Kompani har med sin bakgrunn fra seilmakerfaget vært tidlig ute med utvikling av Solseil i Norge. Solseil” kan kanskje være et misvisende navn da vi . Gjennom vår samarbeidspartner SunSquare leverer vi solseil til det profesjonelle markedet.


Solseilene beregnes og skreddersys for hvert enkelt sted.

Comments

Popular Posts