Kule gutterom

Med noen enkle triks ble det plass til både oppbevaring, skrivebord og seng på gutterommet på fem kvadratmeter. Finn og lagre ideer om Kule gutterom på Pinterest, verdens idékatalog. Firebarnsmoren Hege flyttet for fire år siden inn i et tretti år gammelt hus i Kragerø sammen med mann og fire barn.

Med kyndig snekkerhjelp fra mannen, har . Et kult og litt annerledes soverom. Et kult gutterom for en litt større gutt.

Det er smart med sengen på hemsen som gjør at det er plass til å ha venner på besøk. Tøffe detaljer som bildene på veggen . Godt med knagger og stilige detaljer er viktig når man skal lage et tøft gutterom. Interiørtrender og tips for alle som skal bygge nytt eller pusse opp - Daglige artikler om Ungdomsrom, gjør-det-selv, video, forhandlersøk og.


Lekne farger og overraskelser, spennende dekor og detaljer. Bli med på besøk til fire unge mennesker i deres flotte rom, og plukk opp noen . Takk til alle som har delt inspirerende bilder av kule gutterom! Jeg skal snart få oppdatert “Inspirasjonbiblioteket” mitt.


Vi flytter snart, og jeg skal ta meg av oppussing av gutterommet til poden på år.

Her kommer noen kule gutterom på Kleiva. Driver å pusser opp et barnerom til guttungen på 8år (blir år dette året). Vi har selvfølgelig tatt vekk det rosa.


Da har du det ideelle gutterom 3-åringer for han her. Kule farger som blått og gult som passer i flere år. Et rom som er perfekt for to jevngamle gutter som skal . Ungdomsrom, kule, romantiske eller praktiske. For dager siden - Tips Til Gutterom ~ Tips til ungdomsrom. Lagt inn av anette willemine kl l? Inspirasjon til gutterom anette willemine.


Inspirasjon gutterom photolabels. Kanskje det kan bringe deg en ide, du som også skal innrede et gutterom. Koselig Interiørdesign : Seng Til Gutterommet Kult Gutterom P Liten Plass Rom1Seng Til Gutterommet Koselig Interiørdesigns.

Comments

Popular Posts