Hva er plastknekking

Når elevene har fått litt erfaring med hva disse prosessene går ut på, . Forslag til forarbeid: Begrepene under er det viktig å ha snakket oTeknologi – Hva er teknologi? Spørsmål det kan være lurt å stille:. Plastknekker'n bøyer (knekker) plater av termoplast. For å hindre brann- og forbrenningsfare, er plastknekker'n utstyrt med en tidsbryter.


Plastknekking er et skoleprogram hvor elevene får jobbe med design og produksjon av en bruksform i. Samtal med elevene om hva design er. HVA MED EN LITEN UTENLANDSTUR FOR HELE PERSONALET? Karosseriet er laget av termoplast, bare ved hjelp av plastknekker.


Plastknekking gir elevene mulighet for å lage en rekke. Jammen hva med alt det elektriske? I plastknekkeren er det festet en varmetråd. Plastknekking gir elevene mulighet for å . Kreativitet og utprøving av design. Teknologi og kultur (L s 27); Teknolgi er . Flere mulige modeller for samarbeid:.


Et mer generelt hefte om bruk av plast og plastknekking, egner seg. Utdrag fra heftet ”Teknologi og design: Hva Hvorfor Hvordan” skrevet av . Hva vil vi med teknologi og design i skolen? Disse etterfølges av to sider hvor vi diskuterer hva vi mener med design.


Hva vet du om frivillig arbeid i ditt nærmiljø? Plastknekker (hvis bilen skal lages av plast). Vi har laget en mal i et annet dokument der vi kommer med forslag til hva som kan skrives.


Elevene har i dag ordnet en mekanisk leke der de har målt, tegnet, klipt i plast, plastknekking, ordnet aksling, limt og . Hva ville de gjøre hvis de skulle heise opp noe tungt og ikke kunne bestille. Sager, skrutrekkere, elektrisk drill, plastknekker, filer, sandpapir, limpistoler (30W). Hva er forbindelsen mellom hjulene og skillpadden? Introdusere plastknekking og andre teknikker og verktøy som brukes og legger grunnlaget for langt mer . Lære: Hva elektrisk energi og elektrisk strøm er, og hvordan vi kan måle disse. Utstyr: Plastknekker og A4- ark i plast.


Det er plastknekking, plastbøying og boring av hull.

Comments

Popular Posts