Store grønne planter til stuen

Grønnrenner finnes både som helt grønne og med hvite striper i bladene. Vi ønsker ofte store frodige planter i stuen, duftdracaena er en av de . Inneplanter skaper et levende hjem og gir bedre luft.

Hos oss finner du alltid herlig blomstrende og friske grønne planter i forskjellige former og størrelser som . Store, grønne stueplanter er en af tidens hotteste boligtrends,. Bakker har innendørsplanter i mange sorter og størrelser, og som tur er så er de. Det er en selvfølge å sette grønne planter i stuen.

De gjør det hjemmekoselig der vi oppholder oss mest. Enten det er store planter til å ha på . Gummifiken (Ficus robusta) er en livskraftig og lettstelt plante med store, blanke mørkegrønne blader. Den liker å stå lyst men tåler også å stå . Store, grønne planter er supertrendy. I stuen passer fredsliljer, Dracaena, Zamioculcas og Aglaonema, også kalt.


Men i tillegg til orkidéer velger nordmenn nå store planter på gulvet og ampler i . Sørg for å velge de riktige variantene nå som det er minimalt med lys og tørr luft. En del grønne planter har et voksaktig belegg som beskytter planten mot blant .

Store grønne planter, bregner, kaktus, sukkulenter og palmer har igjen blitt en del av. Grønne planter passer inn overalt - på badet, i stuen, på soverommet, . Lys: Skygge til halvskygge for de med helt grønne blader og mye sol til dem med. Temperatur: Trives i varm stue hele året, minst grader.


Tips: Disse plantene vokser seg store og kan med fordel beskjæres kraftig. Grønne planter gir oss både oksygen og den hjemmekoselige følelsen! Nå er det på tide å pynte hjemmet med . Stueplanter er en gruppe planter, både blomstrende og grønne, som har det til fælles, at de her i Danmark trives bedst indenfor i stuen. En stor grønn plante kan virkelig sette prikken over i-en på interiøret. Men da er den nok så stor at den tar over hele stuen og vil derfor ha behov for.


Det er spesielt Monstera og andre planter med store grønne . DELER ROMMET: Veggen av grønne planter deler spisestuen og sofagruppen. Hele skråtaket og store deler av vegger bli gipset. Få gode bud på planter, du kan have i stuen. Med sine store blade er det her både en karakterfuld og pladskrævende plante.


Hvordan går det med de grønne fingrene? Vi har alt du trenger for å få ting til å vokse, fra blomsterpotter og planter til redskaper – og ikke bli . Disse plantene passer for deg uten grønne fingre. Trives best i et litt kjølig rom, for eksempel soverommet eller hagestuen.


Tåler store variasjoner i forhold til plassering, både skygge og lys.

Comments

Popular Posts