Rullesparkel jotun

Her kan du se hvordan du rullesparkler og legger Jotun slettvegg forgrunnet. Produkttype: Forberedelsesprodukt. Minimal krymp; Helsparkling; Skjøtesparkel.

Maleren viser hvordan du helsparkler en vegg med rullesparkel. Rullesparkling er en enkel måte å sparkle veggen på, slik at selv en gjør-det-selver kan få det til . Jevner underlaget og forenkler arbeidsprosessen. Minimal krymp; Jevner underlaget; Til både helsparkling og skjøtesparkling.

Maleren viser hvordan du helsparkler en. Skulle du gjerne hatt en slett fin vegg, men gruer for jobben med å helsparkel. Da kan rulle sparkel være løsningen. Vurderer derfor å gå løs med rullesparkel fra Jotun.


Er det noen som har erfaring med den? Blir veggene såpass fine at man kan male de etter . Jotun Rullesparkel er en lett sparkelmasse basert på cellosederivat og akrylemulsjon, tilsatt lette fyllstoffer kombinert med finknust dolomitt. Det er forskjellige måter å gjøre dette på, som alle gir et godt resultat.


Rull deg til slett vegg med JOTUN Rullesparkel.

Lettsparkel beregnet for påføring av rull. Jevner underlaget, forenkler arbeidsprosessen og fører til mindre belastni. Kjøp JOTUN RULLESPARKEL LITER online hos BAUHAUS. Jotun rullesparkel liter Lett sparkelmasse som er beregnet til innendørs . Jevner underlaget, forenkler arbeidsprosessen og fører til mindre belastning. Har mye gammel strie på stua, som jeg tenkte å male over med rullesparkel, så de blir slette og fine igjen.


Jotun rullesparkel er et lettsparkel beregnet for påføring av rull. Sparkelmasse basert på polymerdispersjon, tilsatt lette fyllstoffer og finknust dolomittmarmor. For å dekke strie trengs gjerne to eller tre lag med sparkel.


Etter to lag rullesparkel legges Jotun Slett Vegg forgrunnet på underlaget. Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer. Dekker ujevnheter og skader i underlaget, og den gir minimal krymping og god hefteevne. Den kan påføres puss og betong, og kan også brukes til .

Comments

Popular Posts