Plantepotter plast

Her finner du et stort utvalg i potter med ulike egenskaper. Air-pots, Venti-pots og Root Pouch er potter som gir god lufting av substratet. Disse plastfatene passer under orkidepottene.

I likhet med orkidépottene er de i klar plast. Bilde av Plastpotte cm, pk, . LOG AS kan fremskaffe de aller fleste typer potter, brett og emballasje – om ikke. En blomst eller plante blir aldri flottere enn blomsterpotta den står i!

Fargen, materialet og form på en utepotte er viktige elementer en bør huske på når du skal . Praktisk potte i hardplast med dreneringshull til omplanting av planter. Dreneringshullene slipper også luft inn i potten. Hvad enten du er almindelig hobby gartner eller 'Grower' så er dette stedet for dig. Jeg pottet om ikke mindre enn chiliplanter til 2-liters store potter i. Firkantede potter, smart pots og vanningsbrett til planter.


Såbrett small i kraftig sort plast, tåler bruk i år etter år. Potter i en delikat rosa farge, med dreneringshull. Weibulls Planteskilt i plast - stk 6-.

Se det store online utvalget av Krukker og potter hos BAUHAUS. En god del brukte plastpotter i mange størrelser gis vekk. Her finner du vårt store sortiment av pluggbrett, transportbrett, potter og ampler i alle størelser og fasonger. Her finder du forskellige potter til udplantning af unge planter samt. Funktionel Micro Leaf-boks af hård plast og i diskret design til dyrkning af grønne blade . Kvalitets potter til hjemmedyrkning, potterne ser nøjagtigt ud som dem du ser på billederne.


Plantepotter og tilbehør Der er varer. Forskellige potter til udplantning af. Beskrivelse: 5xcm firkantet potte i plast, der sagtens kan bruges flere gange. Vestibulum quis massa eu mi pretium lobortis eu varius odio. De er laget av fiberclay, plast og kurv og er lette å flytte på og tåler frost.


Fiberclay er lette potter laget av leire og plast kompositt.

Comments

Popular Posts