Interiørtrender 2017

Hvis du ønsker et varig interiør, må du tenke godt gjennom fargevalgene dine, men ikke bare velge det enkleste. Mørkere paletter, frodigere former og mer tekstiler er noen av de spennende trendene vi ser for 2017. Få oversikten over alt som er nytt på . Fløyel, velur og ull er bare noen av materialene som vi vil se mer av i 2017. I 20blir det større fokus på å ha det koselig, og gå for materialer som er naturlige, ekte og av god kvalitet.


Vi vil også bruke mer farger enn . I år er det fløyel og juvelfarger som gjelder. Slik går nordmenns stilvalg mot 2017. Interiørtrender og tips for alle som skal bygge nytt eller pusse opp - Daglige artikler om Trender, gjør-det-selv, video, forhandlersøk og malermestersøk. Published on: January 20at: 2:pm.


Noen av de viktigste stikkordene for 20mener jeg er “Green living” “Slow down” “Natural . Blått vil dominere interiørtrendene også i 201 i følge Nordsjö, som lanserer fargen Denim. Fargerike har kåret rødt til årets farge for 2017. Jeg har fortsatt stor tro på vi vil se at FARGER blir viktige i året som kommer, sier Jotuns Fargesjef.


Se hvilke farger hun mener blir de viktigste i . Nordmenn elsker å pusse opp kjøkkenet sitt, og velger gjerne sterke farger og smarte hvitevarer.

Denne helgen inviterer Oslo Design Fair til Norges største interiørmesse. Jeg var selvfølgelig på plass for å gi deg siste nytt! Tepper har vært et stort fokus blant interiørtrendene en god stund nå, men det har først og fremst blitt fokusert på mønstrede og vevde tepper.


Skjæveland og Liv Tone Fredriksen fra Boligkonsulentene deler sine tanker om årets . Hvilke farger og materialer blir å se fremover nå? Naturen Naturen tar stadig mer plass i innredningen, og vi velger i alt større grad .

Comments

Popular Posts