Hvordan male vinduer utvendig

Nymalte vinduer betyr mye for hvordan huset ditt fremstår. Her har vi samlet enkle trinn-for-trinn-tips til hvordan du maler vinduer og får et fint . Her lærer malermester Jens Petter Lunde deg hvordan du maler huset utvendig.

Dette trenger du når du skal male vinduer:. Her kan du se en instruksjonsfilm fra Jotun om hvordan du maler vindu innendørs. Tips og råd om hvordan du maler vindu innvendig.


Skal hjelpe poden med å male vinduer.

Jeg lærte en gang hvordan man maler nær glasset med rundpensel. Hvis du har tenkt til å male utvendige dører og vinduskarmer på huset, finner du mer informasjon her om hvordan du gjør det! På vinduer og dører kan du velge beis, dekkbeis, olje eller spesialmaling for vinduer og.


Når du skal male vindu, skal du male både karm, fals, kant og lister. Hvordan er råd om å bruke riktig utstyr irrelevant? Ottos tips: Her får du en nøye gjennomgang av hvordan du maler vinduer fra start til slutt.


Klippet er hentet fra DVD'en Ottos innemaling. Dekk til det som ikke skal males med en dekkeplast eller malefilt før du begynner å male.

Maskér på vinduer, vinduskarmer, takrenner og utvendig belysning . Vinduene er det mest utsatte på huset, og trenger derfor grundig vedlikehold. Mal både vindu, fals, kant og lister, men ikke tetningslista. Da var tiden kommet til å prøve seg på det første av 30-vinduer i huset som er i ubehandlet tre innvendig. Er tetningslister de sorte gummilistene som er innerst mot glasset?


Skal male vinduene innvendig, og HATER pirkarbeid. Hva gjør jeg med den sorte gummilista som ligger mellom glasset og ramma? Her er ekspertenes tips til deg som skal male innvendig. Hvorfor må, eller må det det, benyttes egen maling for vindu (ute) og ikke benytte samme dekkbeis som til utvendig panel?


Her finner du en enkel oversikt over hva du bør tenke på når du maler tak, listverk, vegger, panel, dør og vindu. Her har vi samlet en god del tips til deg som skal male fasade, vinduer, utemøbler eller andre utvendige prosjekter, og enta bedre: Her .

Comments

Popular Posts