Eggehvit farge

For det at Egghvit og Bomull passer til alt, er dessverre en myte…! La oss se på noen av Jotuns mest populære farger og hvilke hvittoner som passer inntil. Fargene går ofte under navnene Bomull, Egghvit og .

Da er du allerede bundet, for fargen industrien ofte kaller hvit, tilsvarer 14Bomull. Til gylne og gulaktige toner er fargene Egghvit og Bomull en ypperlig . HVITKALKET: En av årets store fargetrender er greige, en blanding av grått og beige. Til denne fargen egner ikke Eggehvit seg, den vil nemlig .

Det gjør at fargen ikke blir seende blå og kald ut på vegg som enkelte nøytrale gråtoner vil. Den er også nydlig til fargene jeg . Denne koden forteller meg om dette er en varm eller kald farge, om hvor mye. Et eksempel er Jotuns velkjente farger Egghvit og Bomull. For det at Egghvit og Bomull passer til alt, er dessverre en myte… Men vet du om de to fargene er fine mot hverandre? Hører at Bomull er gulere enn standardfargen Eggehvit som var før.


Andre farger som passer med eggehvit farger med gult i seg dvs: grå skifer, valmuefrø, grå harmoni, ascott og grå skifer.

Hvilke farger anbefales sammen med bomull el. Jeg er litt allergisk mot fargen eggehvit. Da Nina ville gjøre den egghvite leiligheten mer fresh og moderne, måtte det farger til. Jeg klarer ikke bestemme meg for om jeg vil ha lys antikk eller eggehvit.


Har tenkt å male alle rom i samme farge, men skal etterhvert bryte opp . Alle disse fargene passer fint til ferdigmalte lister og detaljer som leveres i nettopp. Standard er eggehvit som også lister og karmer kommer i. Vi er fremdeles opptatt av nye farger og ideer, men folk vil ha varige farger som det er godt å leve i. De som tror at egghvit er ut og grått er in, .

Comments

Popular Posts