Plantebenk

IKEA - HINDÖ, Plantebenk, Plantebordet har en slitesterk arbeidsflate som er ideell når du skal plante om, og praktiske rom til frø, redskaper og annet du vil ha i . HINDÖ plantebenk er ideell til uteplassen. Den har hyller til potting og oppbevaring av planter samt skuffer til hageredskapene.

Blomsterkassen rommer 2l jord og 1l vann. Den ble litt lavere, litt smalere, men litt lengere:)) Hylla under og toppen er laget av materialer . Photos and videos with the hashtag 'plantebenk' on Instagram.

This Pin was discovered by May Maria Tollerud. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Kom i gang ute, og innred garasjen eller lag din egen plantebenk!


Få inspirasjon til utesesongen fra dette vakre hjemmet. Jeg hadde noen tanker om en plantebenk til å ha på terrassen, og nå har maen laget en til meg, syns den ble kjempefin! Willab Garden har ett bredt utvalg av plantebord. Svar på spørsmålene du finner ved å klikke deg inn på denne linken og bli med i trekningen av to plantebenker fra Hasselfors Garden til verdi .

Images on instagram about plantebenk. Images and videos in instagram about plantebenk. Discover images about #plantebenk.


Ellen Merete er en mester i gjenbruk og så mulighetene i en gammel stålplate da hun bygde sin funksjonelle plantebenk. Check out #plantebenk Instagram Photos. En drivbenk er et lite miniveksthus, der planter kan dyrkes litt tidligere og mer beskyttet enn på friland.


Drivbenk gjør at du kan starte sesongen tidligere, og er et godt alternativ til drivhus. Burgon Balls Home Allotment Plantesekker er av høy kvalitet, varige og solide plantesekker med for. Amatørgartner med hage og drivhus.


Periodevis (gjerne utenfor hagesesongen ) håndarbeid- og strikkedilla. Siden oppdateres titt og ofte, med ekstramateriale fra bloggen, små interiørtips, hverdagsglimt fra Fossestua mm. Litt ekstra rett og slett, enn det . Nytt av året er praktiske vekstbenker, lokk og bord som gjør det enkelt å være din egen gartner og dyrke dine egne .

Comments

Popular Posts