Lammeskinn

Longwool lammeskinn - mykt og naturlig. Lammeskinn er mykt og varmt og har mange bruksområder - perfekt som pynt i sofaen eller som sitteunderlag ute. Et vakkert, rent naturprodukt fra New Zealand med utallige bruksmåter.

Ved riktig vask og stell har du glede av lammeskinnet i mange år. Lammeskinn er naturlig og uten skadelige stoffer. Et lammeskinn gir et trygt og kjent liggeunderlag og hjelper til å holde babyen i jevn temperatur året rundt.

Se alle våre soveskinn til baby her! Produktbeskrivelse: LAMMESKINN 60xGrå. Materiale: Ekte newzealandsk lammeskinn. Materiale forside: Ekte newzealandsk lammeskinn.


Materiale bakside: Ekte newzealandsk lammeskinn. Lammeskinn Langhåret 80-cm - Hvit. Home Lammeskinn for 5-punkt sele, natur. Flotte sitteputer og lammeskinn fra gode merker til rimelige priser!


Finn det underlaget som er mest behagelig for ditt barn!

LAMMESKINN TIL BABY: Et lammeskinn er lunt og godt for babyen å ligge på i vogna, men et ullpledd vil gjøre samme nytten. Et eksklusivt og mykt korthåret lammeskinn i høyeste kvalitet fra Segr som er tilpasset for bruk i vogn. Et eksklusivt og mykt korthåret lammeskinn i høyeste kvalitet fra Segr. Dette lammeskinnet har Woolmark, symbolet for god kvalitet og ren ull. Medisinsk behandlet lammeskinn, spesielt fremstilt for bruk til barn.


Lammeskinn er perfekt for å holde små barn varme. Vogntepper i ull og fleece som er fri fra miljø- og helseskadelige kjemikalier. Komfortabel å sitte på og gir en rask og komfortabel temperatur i bilsetet. Påsydde stropper som festes rundt setet.


ISO-sertifisert ekte lammeskinn for babyer og barn. Vi fører KUN lammeskinn av beste kvalitet for deg og ditt barn.

Comments

Popular Posts