Brødrene pedersen

Brødrene Pedersen er en del av Designforevig-kjeden med sine flotte butikker i Stavanger og Sandnes. Butikkene er kjent for sitt rike produktutvalg og for de . Brødrene Pedersen har en fantastisk kundeservice.

Da vårt gamle servise ikke svarte til forventningene og ble unormalt slitt, var det ingen diskusjon. Kjøkken, stue, feiring eller hverdag: Du finner alltid noe til deg selv eller noen som fortjener en gave hos oss. Alle butikkene tilbyr et stort utvalg tidløse klassikere . Kontaktinformasjon for Brødrene Pedersen AS Stavanger, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Brødrene Pedersen har det største utvalget innenfor serviser, glass, bestikk, gaver, interiør og kjøkken artikler. Brødrene Pedersen Bygg tar på seg alle typer oppdrag innenfor bygg. Typiske oppdrag er nybygg, rehabilitering, påbygg, garasjer, hytter eller ombygging.


Vi har butikker, Breigata i Stavanger sentrum, AMFI Madla, Tvedtsenteret, Kvadrat og i Langgata i Sandnes sentrum. Brødrene Pedersen er distriktets ledende aktør innen glass, bestikk og porselen, gaver og kjøkkenartikler. Alt fra NedreVoll er tenkt å funke like godt i et minimalistisk hjem som på ei tømmerhytte i de neste 1årene og du får kjøpt de hos Brødrene Pedersen. Jeg forsøker å spore opp tippoldefar (Andreas Knudsen) sine tre brødre, så håper noen kan hjelpe meg.


Brødrene var født og oppvokst på . Artikkel om Brødrene Pedersen til IN Magasinet. Næringslivsartikkel om Brødrene Pedersen i Stavanger. Hos Brødrene Pedersen i Breigata har de alt du trenger for å pynte bord både ute og inne.


Markedsnavn, Brødrene Pedersen AS. Adresse, Madlakrossen 40Hafrsfjord.

Comments

Popular Posts