Muuto e27

Eis a striking lamp designed by Mattias Ståhlbom that plays with the subtle aesthetics and simplicity of industrial design. For Muuto starter god design med personen. De håndplukker de mest lovende designtalentene i Skandinavia, og gir dem friheten til å uttrykke sin .

Sammenlign priser på Muuto EHengelampe. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Muuto Eer tegnet av Mattias Ståhlbom og er en naken pære som står for noe som føles både romantisk og moderne på en gang.


Ependel fra Muuto, design Mattias Ståhlbom.

Det er vanskelig å konkurrere mot enkelheten til en naken glødelampe, den føles både romantisk og moderne. Vi falt pladask første gang vi så den røde lampen Eav den svenske designeren Mattias Ståhlbom for den danske produsenten Muuto. Opening the box of the great Muuto Elamp by Swedish designer Mattias Stählbom to have a look what is.


Lampen er designet av Mattias Ståhlbom i 2008. Det følger med lyspære og en fire meter lang ledning. Lampen E2 designet av Mattias Ståhlbom i 200 kan brukes alene i sin enkelhet, i rekker eller sammen i en klynge. EPendant Lamp MustardDesignet av Mattias Ståhlblom Ehar blitt et Muuto ikon: En naken pære som leker med den subtile estetikk og enkelhet i . Kjøp Muuto EPendel Lampe hos designdelicatessen.


Vi gjør det lett og sikkert å handle på nett.

Lampen E fra Muuto er en lampe designet av Mattias Ståhlbomsom (2008). Lampen er en hyllest til det vakre i det enkle! En enkel og fargerik lampe fra Muuto, designet av Mattias Ståhlbom i 2008. Ekan brukes alene i sin enkelhet, i par, i rekker eller sammen i klynge. Muuto – EKit er en ekstradel for tak opphang til den populære Ependelen.


Det følger med ekstradel til en lampe i hvert kit. Kjøp EPendel Black - Muuto her. NO's største utvalg av designer lamper. Alltid rask levering, 1dagers returett og prisgaranti!


Designet av Mattias Ståhlbom for Muuto. Lampen kan henge alene i sin enkelhet eller flere sammen i en klynge. DEN OPPRINNELIGE FAMILIE AV E27-PENDELLAMPER, designet av Mattias Ståhlbom, utvides når Muuto tilfører en ny oransje utgave til den fargerike . The Esocket suspension light is a modern drop light with a range of colours that can be mixed and matched. Kjøp Muuto Elyspære og fatning i mange forskjellige farger.


Få din ordre tilsendt helt gratis. Hos Luksuslamper tilbyr vi den beste service!

Comments

Popular Posts