Terrasseskrubb

Terrasseskrubben brukes til fjerning av treolje og skitt. Størrelsen er tilpasset vaskebøtte. Kostehodet er i tre og passer til Jordans Treskaft .

Terrasseskrubb Rengjøringsverktøy. En god og solid terrasseskrubb til fjerning av treolje og skitt.

JORDAN TERRASSESKRUBB Stødig terrasseskrubb fra Jordan til fjerning av treolje og skitt. Størrelsen er tilpasset vanlig bøttestørrelse. Passer til Jordans Treskaft Universal.

Kjøp JORDAN TERRASSESKRUBB FLAT MM online hos BAUHAUS. Jordan t errasseskrubb f lat mm Jordan terrasseskrubb er en . Terrasseskrubb brukes til fjerning av treolje og skitt. Terrassevaskere benyttes på alle jevne flater, men typisk på terrassegulv eller belegningsstein. Prinsippet er enkelt: Trykket fordeles til to dyser, og jobber . Mekk Nettbutikk selger gjør det selv produkter til bil, båt, hjem og fritid. Terrasseskrubben passer til Jordans . Hele Norges nettbutikk for maling.


Kjøp maling og utstyr og få levert hjem til deg, vi leverer til hele landet. Terrasseskrubben kan kjøpes hos de fleste bygg-, jernvare- og fargehandlere. Stødig terrasseskrubb til fjerning av treolje og skitt.


Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer.

Comments

Popular Posts