Takoverbygg glass

Vi holder til i Vikebygd ved Haugesund. Siden 19har vi levert dører, vinduer og sprosser. Nå tilbyr vi praktiske og stilfulle sommerstuer og takoverbygg i glass.

Takoverbygg til terrasse, oppgitte pris for glassplater pr kvm. Glassplater herdet og laminert med polerte kanter, tykkelse 176mm. Hagestue i glass gjør terrassen til et flott uterom hele året. Nye trender – Hagestue og takoverbygg i glass, er et halvklimatisert system for vind og .

Med hagestue eller fleksible takoverbygg fra Glasshaven, kan man sette seg ned og nyte livet på terrassen uavhengig av været. Glass som takoverbygg gir beskyttelse for regn og snø, samtidig som det slipper. Fleksible glasstak til terrassen gir mange muligheter.


I samarbeid med vår leverandør Weinor, har vi tenkt på det meste. Takoverbygg til terrasse, oppgitte pris . Høy sikkerhet, stabilitet, kvalitet på materialene som brukes er egenskapene til de faste glasstakene. Glasstakene er ideelle for å utvide . Nettbutikk med utstilling av et stort utvalg av boder og takoverbygg. Er det viktig å ta best mulig vare på lyset, både på uteplassen og i rommet innenfor, kan du tekke det med laminert glass, gjennomskinnelige .

Med dette terrassetaket kan du sitte ute selv når regner hagler ne skjerme . Bilderesultat for glass takoverbygg. Levegg og vindskjerming i glass - Hesler AS - hesler. This Pin was discovered by Bård Eikseth.


Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Arkitekten vår har tegnet en vag skisse av hvordan pergolaen skal . Vendbare glassfelt og skyvedører gir beskyttelse mot vind og regn All-glass vendbare. Prosjektering, levering og montering av glass takoverbygg + ulike høyder glass rekkverk på eksisterende terrasse (ca. m xm).


Alle våre glasskvaliteter er godkjente sikkerhetsglass! Vanlig glass kan være ekstremt farlig hvis det knuser og kommer i kontakt med mennesker eller dyr. Images on instagram about takoverbygg.


Images and videos in instagram about takoverbygg. Luksuriøst takoverbygg i herdet glass på Nordstrand!

Comments

Popular Posts