Kontaktplast bord

Ofte stilte spørsmål om kontaktplast. På hvilket underlag kan jeg bruke kontaktplast? Norges største utvalg av kontaktplast!

Det ultimate DIY-produktet til å fornye hjemmet! Gi ditt gamle lakkbord en ny sjanse! Med litt kontaktplast kan det bli hvor kult som helst og du slipper å bruke penger på å kjøpe et nytt bord. Kontaktplast er et fantastisk produkt som kan redesigne dine gamle og slitne. Denne videoen viser hvordan man enkelt kan fornye stuebordet sitt med kontaktplast fra D-C-fix.


Se hvordan du enkelt fornyer bordplaten med kontaktplast. Her ser du også hvordan du enkelt får fine. Se så flott dette spisebordet ble med Sangallo Hellegrå!


Denne videoen er laget av Agnes Bjercke som. Du kan bruke kontaktplast på alle slette flater som er fri for støv og fett. Kontaktplast i marmor fra Panduro, jeg kjøpte i butikk men de har på . Hos oss på BAUHAUS hittar du ett brett utbud av dekorplast dekorfolie. Utrolig genialt for å friske opp et kjedelig bor benk osv.


Klipp til et stykke kontaktplast som er litt større enn området du skal dekke. Trenden med å ha hvit marmor både på mac og bord har jo vært stor, gøy å se hvor mye en liten rull med “kontaktplast” kan endre ett utseende . Vi har kjøpt et større spisebord til stuen, og må derfor (med tungt hjerte). Av kontaktplast kan du lage fine brikker til tallerkener og glass. Velg plast etter hvilket uttrykk du ønsker.


DIY - Bord med kontaktplast - Coffee table with marble decoupage top. Hei, Jeg har ett IKEA bord hjemme som jeg er så utrolig glad i. Koselig Interiørdesign : Spisestuebord Design How To Montere Kontaktplast P Rundt Bord Spisestuebord Design Koselig . Jeg har også hørt om kreative barn som fortsatt skal få være kreative med lim, maling og tusj…. Og dette bordet ser egentlig veldig hvitt og fint . Christina har fornyet sitt hvite bord med Pino Aurelio ✨ Lekkert!


Se hvor fint det ble hos Barbro som fikk nytt bord med kontaktplasten Marmi.

Comments

Popular Posts