Jernvitrol

Med jernvitriol kan treveggen stå ubehandlet i årevis. NATURLIG: Denne hytten er behandlet med jernvitrol, og har fått den samme gråfargen som fjellknausen . Behandling med jernvitrol beskytter mot sopp, men den er ikke vannavvisende.

På den annen side er det heller ikke en overflate som holder fukt inne i trevirket. Påføring av jernvitrol er en metode for gråning av treverk, først og fremst gran og furu. En behandling med jernvitrol gir etter en tids væreksponeri.


Jernvitrol er et middel til overflatebehandling av nytt tre for å oppnå et grålig.

Jernvitrol kan være underlag for beis, - men er ikke egnet for etterbahandling med . Jernvitriol ( jernsulfid) er et overflatebehandlingsmiddel som beskyttter mot sopp og gir nytt trevirke et grålig eldet utseende . Har lyst å behandle en bokhylle med jernvitrol. Hei, Vi har satt opp et gjerde i trykkimpregnert virke, og lurer på hvilken farge vi skal ha på det. Jernvitrolbehansling ser pent ut, men kan det . Jernvitrol er metall som knuses til støv og deretter vannes ut før det påføres treet.


Min erfaring er: Hold deg unna Jernvitrol hvis du har mulighet til dette. Ser på ulike nettsteder at jernvitrol kan brukes på ordinær kledning, men anbefales ikke i annet en tørre innenlandsklima. Kjernevd av furu egner seg godt til behandling med jernvitrol.

En får en kjemisk farging av treverket som får et grått preg. Dette vil på sikt bli overtatt av treets . Jernvitrol benyttes til bartre, og er et hydrat av jernsulfat (FeSOx 7H2O), og brukes til å få gult tre til å gå over til grå farge på kortere tid enn . Jernvitriol er et overflatebehandlingsmiddel som gir nytt trevirke et grålig, eldet utseende. Behandlingen er en kjemisk beising som gir et varig resultat. Jernvitrol er en overflatebehandling som gir nytt trevirke et grålig, eldet utseende. Har et terrassegulv i sibirsk lerk (lagt for en måned siden) som jeg ønsker å behandle med jernvitrol for å å unngå ujevn farge.


Derfor er det heller ikke gitt at alle hytter og alle arkitektoniske løsninger er ideelle for behandling for eksempel med jernvitrol. Vi fører vanligvis Jernvitrol i forpakninger à kg, men det selges også i løsvekt. Anvendes for å få lyst treverk til å gråne ute, og er godt egnet i kombinasjon med . JERNVITROL benyttes til behandling av kledning for å gi en jevn gråtone. Den har liten, eller ingen, beskyttende effekt.


Jernvitrol er ekstremt rustfremmende.

Comments

Popular Posts