Hvordan male med rulle

Har man sett noen male med rull, enten på TV eller i virkeligheten, ser det ofte veldig enkelt ut. Når du skal rulle veggen, husk at rullebøylen skal vendes samme vei som du. Maler Idar Sypriansen hjelper deg når du skal sette igang å male veggene.

Ruller er effektive og enkle å bruke til mange malejobber, ikke bare til store flater. Det er viktig å velge riktig rull til det underlaget man skal male på– ulike ruller . En cm rull for jevne flater kan brukes til all påføring av maling på panel,. Det kan nemlig bli dyrt å male hele rommet før du sjekker hvordan .

Påfør med rull der du kan - pensel der rullen ikke kommer til. Det kan nemlig bli dyrt å male hele rommet før du sjekker hvordan fargen . Det kreves riktig teknikk for å få et jevnt resultat når du skal male med rull. Pass på å bruke en rull som er tilpasset det underlaget du skal male. Vi tipser det om når du bør male, hva slags utstyr du trenger og hvordan du beregner.


Bruk derfor en malingsrulle til vegg når du skal male. Til en vanlig, slett vegg bør du normalt bruke en rull i størrelse 18- eller 25. Med en slik pensel kan du male både bredt og smalt, og godt egnet til.


Du kan også lese mer om produktene og finne gode tips på nettsiden jordanvethvordan.

Ujevnheter i taket sparkles og slipes ned med slipepapir etter at sparkelen har. Samtidig som taket males, så maler du taklistene med den samme penselen.

Comments

Popular Posts