Fargerike knagger

En knagg skaper orden i klesrotet og kan være akkurat det en vegg trenger. Jeg ville nemlig ha et par-fire ulike og fargerike knagger på veggen, som gir litt liv i tillegg til å være praktisk og rimelig. Fargerike knagger med barneklær og tilbehør i ulike høyder på en vegg i entreen, og.

Vi har brukt disse knaggene for å organisere entreen med farger. LIKER å få gjort ting jeg har tenkt på lenge. I kveld har vi nemlig skrudd opp nye knagger på kjøkkenet, og fint ble det.


This Pin was discovered by Anne Solberg.

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Finnes disse knaggene i butikk i Oslo? Fargerike knagger lyser opp gangen eller barnerommet. Kan sendes mot at kjøper forskuddsbetaler og betaler porto.


Ståltråd med hvitt belegg, kuler i forskjellige farger. Skjønne Fargerike Knagger til Barnas Ytterklær. Gorgeous Colorful Clothing Rack for The Kids Outdoors Clothing.


Hang it all er et alternativ til enkle kroker. Malibu oppbevarer dine ting på en artig og fargerik måte!

Du kan velge mellom ulike farger, stort utvalg i ulike høyder og bredder, med skuffer og dører, slik at . Blant annet noen fargerike kjøkkenglass. Må få meg hytte slik at jeg har grunn til å spe på med enda fler! Tar gjerne et sett av de gule glassene Søte knagger . Deretter et fargerikt system av knagger og skohyller i pastell og neon, knallfargede paraplyer, en turkis dørmatte og et skap kledd i fargerikt . Fargerike knagger i tre og metall pynter opp på barnerommet! Barnerom skal være som beboerne; fargerike og fulle av moro. Jeg har sett en knagg i et interiørblad en gang.


Morsom knagg, Monster, fra Donkey Products. Med hvite trekuler som øyne og fargerike wallstickers som ansikt, vil disse kule monstrene gjøre det til en lek for . Her finner du massevis av interiør og pyntegjenstander, alt fra nydelige settekasser i retromønster, keramikk, knotter og knagger, fargerike tepper og puter, .

Comments

Popular Posts