Bordløper rosa

Vi har tre forskjellige typer bordløpere i nettbutikken. Organza er et flortynt gjennomsiktig stoff som er kjempefint å bruke som bordløpere, fargen vil være litt . Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser.

Mank Bordløper Airlaid 4x24m rosa hos staples. Bestill online i dag få rask levering. Artikkelnummer for Rosa: 1052603-02-0. Bordløper i kraftig bomull med innvevd mønster, 35x1cm.

Princess har et stort utvalg løpere til stue, kjøkken og uterom i sesongens farger og mønstre - Velkommen til Princessbutikken. Sizoweb - meter og 30cm bred rull, i rosa Nydelig som bordpynt, men har også ekstremt mange andre bruksområder. Stoff i organsa som hjelper til med å lage et balansert inntrykk over fargetemaet. Super til å ha over en fargerike duker eller annen . En rull gir deg maks; kuvertbrikker, kuvertløpere eller bordløpere.


Vis alle produkter i Bordløpere (163). Stoff Stil fører et bredt sortiment av bordløpere, og vi tilbyr forskjellige. Løper organza sommerfugl 35cm rosa 5m .

Cleo Home Organza løper på rull 40cm x 3m Lys Rosa 40cm x3m. Cleo Home løper satin på rull 28cm x 3m, Motiv:Computer . Vakker lys organzabordløper med glitrende hjerter i sølv. Gjør seg flott som en bordløper på bordet. Kan også brukes som stolsløyfer, eller til å dekorere trapper . Bordløper Sizoflor har en fin sammenvevd struktur som gir et luftig utrykk på bordet.


Sizoweb passer perfekt som bordløper eller hobbymateriale. Wesley er en bordløper i 1 lin, med dust rosa brodert paisleymønster på rosa bunnvare. Våre bordløpere passer også ypperlig som spisebrikker for to; .

Comments

Popular Posts