Sotra jernvare

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. SOTRA JERNVARE AS AVD DETALJHANDEL. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og .

I 20kjøpte vi også Sotra Jernvare og dannet vårt ProShop konsept. I dag har vi to butikker i tillegg til vårt engroslager. Jernvare - jernvare, maling, verktøy, jernvarer, trelast, isolasjon, listverk, dører, parkett, laminat, vindu,.


Sotra Jernvare AS avd Detaljhandel.

Sotra Jernvare As - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Sotra Jernvare, Straume, Hordalan Norway. Sotra Jernvare AS har besøksadresse Thormøhlens gate 5 50Bergen. Selskapet ble stiftet i 20og er registrert som AS under bransjen . Norge, med 3estimerte månedlige besøkende. Klikk her for å se data om dette nettstedet.


Juridisk selskapsnavn, Sotra Jernvare AS. Gateadresse, Thormøhlens gate 5 50Bergen.

Gateadresse, Fabrikkgaten 50Bergen. Postadresse, Postboks 11Sentrum, 58Bergen. Her finner du informasjon om ledelse og styret i Sotra Jernvare. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere.


Sotra Jernvare har besøksadresse Thormøhlens gate 5 50Bergenhus Hordaland. Bedriften ble stiftet i 20og er registrert som AS under bransjen . Vi er en moderne jernvarebutikk som ble etablert i 1979. I årenes løp har vi utviklet oss til å bli en totalleverandør på jernvare. Sotra Jernvare er en moderne jernvarebutikk som ble etablert i 1979. I årenes løp har de utviklet seg til å bli en totalleverandør på jernvare.


Bedriften Sotra Jernvare As i Bergen i Bergen kommune driver innen bransjen.

Comments

Popular Posts