Smal entre

Siden gangen ofte er lang og smal eller lite og trangt er belysning veldig viktig. Finn entreen som ønsker velkommen på ditt vis. I entrégalleriet kan du se kombinasjoner av kles- og skooppbevaring, småoppbevaring og mye mer.

FEM OPPBEVARINGSTIPS SOM GIR DEG BEDRE PLASS I ENTREEN. Hvis du har et lite, smalt inngangsparti. Langt og trangt, et lite hjørne eller ingen entré i . Entreen eller gangen er det rommet som ønsker alle velkommen når de kommer.

UTNYTT PLASSEN: Et smalt skoskap tar ikke mye plass, men rommer mye. Men mulighederne for at få en flot og hyggelig entré er faktisk rigtig mange - uanset. Har du en smal gang, er det smart at undgå at fylde den op med møbler.


LÆS OGSÅ Forny din entré med design under 5kr. Et stort spejl kan gøre underværker for en lille eller smal gang. Entrémøblenes viktigste funksjon er å ønske gjestene velkommen og gi et flott førstehåndsinntrykk. Vi har designet et bredt utvalg av entrémøbler.


Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe. Velg blant vårt utvalg av kommoder, garderobeskap, hyller og skoskap i ulike prisklasser.

Førsteinntrykket skapes i entreen, så hvorfor ikke gjøre den til et fullverdig rom? Heng opp lister og fyll på med bilder.

Comments

Popular Posts