Maling for våtrom

Velger du maling på baderomsveggen kan du endre stil og atmosfære så ofte du ønsker det. Bli inspirert av disse lekre badene. Fuktbestandig maling for bruk på bad og vaskerom.

Malingen har sopphindrende midler og er en meget vannfast maling. Lady Våtrom er en vanntynnet akryl maling for innendørs bruk på våtrom og vaskerom. Egenskaper: Lady Våtrom inngår i Jotuns Våtromsytem og kan benyttes . Velger du riktig maling, kan du male - også i dusjsonen.

Vårt våtromssystem er godkjent for våtrom, og passer fint til et slikt formål. Deretter må det påføres glassfiberduk for våtrom på veggen, i grunnfargen, vått i vått, slik at den . Halvmatt hvit kvalitetsmaling med høy dekkevne. Til vegger og tak i for eksempel kjøkken, gang, våtrom og andre utsatte rom innendørs. Galleri Våtromsmaling er vannavvisende maling som inneholder.


Et malt våtrom er også fritt for fuger, noe som minsker risikoen for at fukt . Et nytt bad med fargerike innslag i håndklær og dusjforheng. Veggene er helt nye og beholdt lyse. Innredning er snekret selv og malt lys blå.

Første skritt var å skrape vekk den gamle malingen. Alle sprekker og ujevnheter ble sparklet. Deretter ble vegger og tak slipt med sandpapir.

Comments

Popular Posts