Lys plante

Skal du starte å så frø inne i vinter eller vår vil du trenge ekstra lys til plantene dine for at de skal bli kraftige, vokse godt og tåle å bli plantet ut. Fotosyntese er den grunnleggende prosessen for alt liv på jorda. Plantene trenger lys for at fotosyntesen skal kunne skje.

Men hvordan oppfatter plantene lyset i . Det skandinaviske klimaet kan være en utfordring for våre planter, spesielt de som krever ekstra mye lys for å vokse og overleve i hjemmet året . Plantelys med LED lamper er svært gunstig for plantene fordi de er spesielt utviklet til å produsere et lys med bølgespekter mellom 450-4nm og 640-6nm. Dette er et kaldt, hvitt lys og gir et ideelt lys for små planter som skal vokse.

Og ikke minst: Du har mulighet til å styre hvor lenge plantene får lys. Jeg tenkte kanskje noen kunne være interessert i å vite litt mer om planter og lys? Litt tørt stoff, kanskje - men forhåpentligvis også litt nyttig. Sliter du med å få plantene dine til å leve lenge?


Her er en oversikt over lettstelte grønne planter for deg uten grønne fingre. Vi har alt av grolys, hps, sparepærer og plantelys. Se vår nettbutikk for flere spennende produkter.

Comments

Popular Posts