Linoljemaling

Kan jeg male med linoljemaling uten først å vite hvilken type maling veggen er malt med tidligere? De vil finne tusen unnskyldninger for hvorfor du skal la være å male med linoljemaling, og heller anbefale deg å benytte moderne produkter. Linoljemaling er en av våre mest kjente eldste malingstyper som ble brukt på hus i Norge fra ca 16fram til 2.

Linoljemaling er en maling som består av ren linolje, tilsatt pigmenter. Linoljemaling brukes på hus, selv om annen maling har tatt over største delen av . Linoljemaling og overflatebehandling. Produkter - Maling og overflatebehandling - Linoljemaling, såpe, kitt, pigmenter og beis.

Allbäcks linoljemaling har høy glans, og holder glansen lenge inne, men matter seg gradvis ute. Malingen er ferdig til bruk, skal ikke tynnes, og man maler med . WIBO UTENDØRS TRADISJONELL LINOLJEMALING - INFORMASJON OG BESTILLING Til bruk på nytt eller tidligere malt listverk, panel, utvendige vinduer e. Wibo linoljemaling innendørs og utendørs laget etter gamle resepter, miljøvennlig, dekkende i høy kvalitet. Det er lett å lage sin egen Linoljemaling.


Hovedbestanddelene i Linoljemaling er fargepigment og linolje. Begge kan leveres direkte til adressen din.

Comments

Popular Posts