Klatresko test

Vi snakket med et knippe av de ivrigste klatrerne vi kjenner, og ba de trekke fram sine favorittsko. I Klatring har vi tradisjon for solide tester. I fjor testet vi par mhp klippeklatring og buldring. Vi gir deg noen generelle tips og test av seks par sko for begynnere.


Hva er det viktigste for deg ved valg av klatresko? Det viktigste for meg er helt klart passform. Skoa må sitte godt på foten, dvs sitte tight og samtidig være . Klatresko betyr svært mye for hvor hardt du greier å klatre.


Selv på moderat nivå kan gode og riktige sko gjøre det bratte livet mye enklere. Vi har et meget stort utvalg klatresko, både for nybegynnere, videregående og eliteklatrere. Er du usikker på hva du skal velge?


Klikk Kontakt oss, så kan våre . Jeg har tidligere vært innom en forettning i Oslo (Sportsnett) å testet noen sko, fant et par jeg likte, men de hadde dessverre ikke den opptimale . Her er vinnerne i fire ulike kategorier. Se beste pris på Scarpa Booster S Klatresko. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Specs: Klatresko, Herre, Tekstil,. Mad Rock drifter klatresko er en meget komfortabel startsko. Snill lest og dobbel borrelåslukking. Presis og trygg sko for deg som ønsker din første klatresko, .

Comments

Popular Posts