Jotun fargekart gråtoner

Jotuns fargesjef gir deg en beskrivelse av de beste gråfargene. For grått har den unike egenskapen at den ser flott ut sammen med nesten så å si alle andre kulørte farger. Lys Antikkgrå – en svak grå tone med hint av gult i. Hold deg oppdatert på farger og trender gjennom vårt nyhetsbrev. Her kan du se LADYs farger og bli inspirert av vakre bilder og kombinasjoner. BufretLignendeEn lun gråtone som flere burde stifte bekjentskap til!


Dette er en god gråtone for deg som ønsker varme grå farger i interiøret.

Vakker, mørk gråtone som står i perfekt fargeharmoni med mange andre gråtoner. Tekst og bilder i artikkelen her er hentet fra Jotun Lady sin inspirasjonsblogg. Til kalkaktige farger, gylne gråtoner, beige…men også til lysere turkistoner som . Antikkgrå, 13Lys Antikkgrå, 10Grå Harmoni, 18Valmuefrø, 14Grå Skifer. For en nærmere beskrivelse av de ulike fargene, hvilke andre farger de . Fargen greige er verken helt grå eller helt beige, men er perfekt harmoni. Interiør og Fargedesigner i Jotun, Nina Klæboe, får daglig spørsmål om greige farger . Fargeekspert i Jotuns favoritt, LADY Pure Color 53Fusion.


LYS GRÅ: Veggen bak sengen på soverommet er malt grå etter.

Vi ser tre nye, nøytrale farger som er på vei inn i markedet: blått, blågrønt og grønt, sier hun. Jotun Lady har også mange gode gråfarger. Glansen i fargen er også av betydning, og nå er det matte farger vi vil ha. Her er de nyeste trendfargene fra Jotun Lady.


Fargekartene rommer alt fra varme gråtoner, dempede blåfarger, lekne pasteller og brente . Våre mest populære gråtoner er farger som 10Tidløs, 13Lys. LADY 14Grå Skifferalt 13Ljus Antikgrå. LADY Balance 72CHI 51OSLO . Inntil kjøligere nøytrale grå og greige farger anbefaler vi derfor å bruke . Farger: Dempet Blå, Dempet Jor Lys San Bomull og Grafitt.


Vi har også valgt å finne frem et freidig selskap til våre grå farger; Rust er en energigivende . Andre farger som passer med eggehvit farger med gult i seg dvs: grå skifer,. Hvorfor ikke bare bestille lister o. Nå fikk jeg nettopp med meg at Jotun Lady kommer med nye farger så nå .

Comments

Popular Posts