Heftgrunning

Jotun Heftgrunning Universal hefter og fyller godt, samt at den er enkel å påføre og tørker raskt. Vanntynnet, meget luktsvak hvit akrylgrunning for innendørs bruk. Grunning med gode heftegenskaper og som kan brukes på de fleste underlag.

Les mer om Jotun heftgrunning Universal. Universal grunning; Fyller godt og er . Jotun Heftgrunning Universal er en vanntynnet, meget luktsvak, hvit akrylgrunning. Produktet hefter og fyller godt, er lett å slipe og gir et godt underlag for .

Jotun Heftgrunning Universal er en grunning med gode heftegenskaper til de fleste underlag. Er det stor forskjell på heftgrunning? Jeg ser Gjøco Sperregrunn selges på tilbud til 79- for liter. Original Heftgrunn er en vanntynnet hurtigtørkende grunning for innendørs maling av treverk og vegger. Den gir en meget bra vedheft til toppstrøkene, noe som . Kjøp JOTUN HEFTGRUNNING UNIVERSAL LITER online hos BAUHAUS.


Jotun Heftgrunning U niversal l iter Vanntynnet og svært . Se beste pris på Jotun Heftgrunning Universal (liter). Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.

Grunning med gode heftegenskaper til de fleste underlag. Produktet fyller godt, er lett å slipe og gir et godt underlag for overmaling.

Comments

Popular Posts