Hanne kristin rohde bare et barn

Jeg skulle virkelig ønske at Hanne Kristin Rohde kunne bruke sin unike innsikt i moderne politiarbeid på en bedre måte enn i denne helt . Hvorfor har ingen meldt dem savnet? Med den nye romanen Bare et barn har Hanne Kristin Rohde skrevet en engasjerende . Hanne Kristin Rohde har gitt ut to kriminalromaner om sin politihelt Wilma Lind. Mørke hjerter i 20og Bare et barn i 2015.


Bare et barn (Innbundet) av forfatter Hanne Kristin Rohde. Se flere bøker fra Hanne Kristin Rohde.

Hanne Kristin Rohde er i ferd med å utvikle seg til en knallgod krimforfatter. Den nye boka til Hanne Kristin Rohde åpner med en (oppdiktet) artikkel fra Dagsavisen: . Bare et barn - kriminalroman av Hanne Kristin Rohde - Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv!


Hanne Kristin Rohde på et gjensyn med politiinspektør Wilma Lind ved Oslo politidistrikt. Som foredragsholder og som forfatter av barneboka Kråka som hadde høydeskrekk, krimbøkene Mørke hjerter og Bare et barn samt . Hanne Kristin Rohde er ute med sin andre krimbok om etterforsker Wilma Lind. Jeg synes denne boka, som tar for seg såpass alvorlige .

Comments

Popular Posts