Fargekode 5000 n

Hei, vi skal male vegger på kjøkken og lurer på fargevalg? Innredningen har grå, fargekode 5000-N. Skal ha grått ikea bodbyn kjøkken, fargekode 5000-N.

Også lurer jeg på om det passer til bomull, tidløs, antikkgrå, grå harmoni og minty breeze? Hei Lady har kjøpt kjøkken på ikea kode nr er 5000-N kan du hjelpe meg ang farge på vegger skal jeg gå for klassisk hvitt eller chi rundt vinduer. Kjøkken: Vurderer å kjøpe grått kjøkken fra ikea (bodbyn), fargekode 5000-N. Mener å ha lest at det er en gråfarge som i utgangspunktet ikke passer helt til .

S 5000-N opplever vi er en ganske spennende farge selv om den er omtalt som nøytralt grå. Den ser lysegrå ut i dagslys og gråblå på kvelden i . Grått er en farge full av nyanser og uttrykk. Evt hva tenker dere om farge på veggene ellers på kjøkkenet.


Fargekoden er s5000-n, en helt nøytral grå, så det meste står fint til av farger. Familien spraylakkerte inngangsdøren fra Trenor i samme fargekode som vinduene og trappegelenderet inne, NCS S-5000-n. Bodbyn-kjøkken i hvitt eller grått?


Fargekoder Bodbyn: BODBYN OFFWHITE: S 0502-Y05R og glans på 5 BODBYN GRÅ 5000-N og glans på . På samme måte vil en lun og kremhvit farge ofte virke langt mer gul enn.

N etter de fire første sifrene, for eksempel 50N som er en ren grå. Alle boder med liggende dobbelfals 1mm. Denne koden forteller meg om dette er en varm eller kald farge, om hvor.


N, da fargen ikke inneholder noen av de fire grunnfargene. Hei Lady har kjøpt kjøkken på ikea kode nr er 5000-N kan du hjelpe meg ang farge på vegger skal jeg gå for klassisk hvitt eller chi rundt . I gangen har vi brukt en farge som heter riddergrå. Visste du at øyet kan oppfatte 50nyanser av.

Comments

Popular Posts