Kahler hammershøi servise

Hammershøi er et elegant og enkelt designservise med fine detaljer i naturlige nordiske materialer. Det vakre serviset er utformet med dekorative riller og har et . Hammershøi-serviset er designet av Hans-Christian Bauer, for Kähler Design.

Det 1år gamle designfirmaet Kähler Design videreformidler en sann kulturskatt . Er du ute etter et nytt og lekkert servise? Et som er både tidløst og moderne på samme ti og som passer like godt til hverdags som . Kahler Hammershøi Ildfast Form Rund Hvit 32cm.

Kahler Hammershøi Oppbevaringsglass Antrasittgrå Stor. Skal du handle Hammershøi serviset kan du klikke her: Hammershøi Servise. Kahler Hammershøi Vase Medium Plum.


Hammershøi er et nytt servise fra Kähler som har tatt markedet med storm. Her har vi samlet alt i serien, fra servise til vaser, så du enkelt får . Fjorårets salgsvinner fra danske Kähler, Hammershøi-serviset, når nye høyder i vårens lansering. Nå akkompagneres seriens ulike . Create a lovely design experience with Kähler's Hammershøi range, which is inspired by the historic works of the world-famous artist Svend Hammershøi.


Skapt med respekt for Kählers 1års håndtverktradisjoner Hammershøi er et elegant og tidløst servise i keramikk, glass og tre.

Elegant designservise med historiske referanser. Hammershøi-serviset fra Kähler er et elegant og enkelt designservise med fine historiske detaljer i naturlige . Hammershøi serviset fra Kähler er et tidløst servise som man kan samle på og ha glede av hele livet. Kähler presenterer, i samarbeid med den norskfødte designeren Hans-Christian Bauer, et helt nytt servise som skaper glede hos . Hammershøi melkemugge er et nytt supplement til det vakre serviset fra Kähler. Bruk den til melk eller fløte, eller rett og slett som en søt liten vase. Kähler: HAMMERSHØI karaffel liten hvit.


Denne elegante, lille karaffelen fra Kählers Hammershøi-servise kan . Kählers Hammershøi-bordservise er perfekt til både hverdag og fest. De elegante tallerkenene er nydelige detaljer på kveldsbordet til hverdags, og kan også . This Pin was discovered by Line Stenberg. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Denne elegante, lille karaffelen fra Kählers Hammershøi-servise kan brukes til olje, eddik, vin og vann. Det hvite lokket av porselen er en flott kontrast til d. Hammershøi-serviset til nordmannen Hans-Christian Bauer er blitt en suksess for danske Kähler.

Comments

Popular Posts