Skap til vaskemaskin

IKEA - LILLÅNGEN, Skap til vaskemaskin, , Justerbare plastføtter gir stabilitet og beskytter mot fukt fra gulvet. Praktisk skap tilpasset vaskemaskin eller tørketrommel. De justerbare bena av plast egner seg godt til våtrom og gjør at skapet kommer 1- cm opp, noe . Har du liten plass er det lurt å bygge i høyden - bruk veggplassen over vaskemaskinen, og ha gjerne hyller og skap fra gulv til tak.


Vi anbefaler alltid å kjøpe vaskemaskin og tørketrommel som er tilpasset antall. Når vaskerommet skal fornyes eller ominnredes helt, kan du velge skap og . Ved å bygge et åpent skap av tre og MDF-plater rundt vaskemaskinen og tørketrommelen, skaper vi en elegant vaskeplass, der vi også får kontroll på .

Vi driver for tiden og pusser opp badet vårt, og jeg planlegger et skap rundt vaskemaskinen. Det blir skapvegger på sidene og en benkeplate . Skap-skuff-under-vaskemaskinBufretLignende8. Jeg kjøpte der skap som er satt sammen oppå der står vaskemaskin og tørketrommel ved siden av hverandre i passelig arbeidshøyde.


For dager siden - Vaskemaskin 69- (nypris 299-) Skap over vaskemaskin 39- Ikea Hylle -Skap 29- Lampe -Må hentes!

Comments

Popular Posts