Lys og servietter

I vår nettbutikk finner du lys, kubbelys, servietter, tallow kammerlys og mange fine servietter til enhver anledning. Alle servietter vi har oppgitt mål slik de er når de er helt utbrettet. Serviettene er 15x1cm når de ikke er utbrettet. BufretLignendeAmbiente Perlemor Lunsj Lys Rosa. Bilde av Ambiente Perlemor Middag Lys Rosa.


Ambiente Perlemor Middag Lys Rosa.

Stort utvalg i lys og servietter, til dåp, bryllup og konfirmasjon. Vi har et stort utvalg av kjente merkevarer, produkter og gaveartikler. Cleo serviett Uni Airlaid eggehvit 40x40cm 40xcm.


Vi har stort utvalg av lys og servietter hos Europris nå. Grunnsortimentet er byttet ut, og aldri har vi vært mer stolte over det vi viser frem. Bilde av Camel Rustikk lys Lene Bjerre.


Svanemerkede lys er laget av ordentlig stearin. Fordi stearin er en fornybar råvare, frigjøres det ikke COnår du brenner dem.

Tips, inspirasjon og gode ideer til din fest. BufretAlle servietter vi har oppgitt mål slik de er når de er helt utbrettet. Er du på jakt etter lys og servietter, tilbyr Bohus et bredt utvalg som kan sette prikken over i-en i enhver anledning.


Velg mellom kubbelys, telys, duftlys, kronelys . På denne siden finner en produkter som lyslykter og servietter. Klikk i venstremenyen på den produktgruppen en ønsker å se på. Servietter Lys - Baby Dåp. Skap stemning med lys og servietter.


Hos JYSK har vi et stort utvalg av stearinlys, telys, duftlys, m. Sjekk ut våre lys fra Signature Collection. Spenndende oppskrift på kubbelys med serviett-teknikk. Pynt julebordet med matchende lys og servietter.

Comments

Popular Posts