Bistro brødboks

Bodum brødboks i plast med bambuslokk. Lokket kan også brukes som skjærebrett. Brødboks i BPA-fri plast, bambus lokk.

BISTRO Brødboks er en stor brødboks med lokk som har en dobbel funksjon. Snu det miljøvennlige bambuslokket, så kan du bruke lokket som et skjærebrett . Flott brødboks i BPA-fri plast med bambus lokk. Lokket kan benyttes som skjærebrett.

Boksen tåler oppvaskmaskin, ikke lokketLes mer om Bodum Bistro . Den flotte brødboksen fra Bistro serien er både pen og praktisk, med den innebyggede lufteventilen egner den seg spesielt godt til oppbevaring av brød. Oppbevar brødet i denne vakre brødboksen og bruk lokket som skjærebrett. Bodum brødboks er en lekker brødboks i Bistro serien til Bodum. Brødboksen har et moderne design med Bodum detaljer slik vi kjenner igjen . Funktionel og simpel bistro brødkasse fra Bodum. Kassen er lavet i sort plastik og låget i bambus.


Flot og enkel bistro brødkasse fra Bodum. Kassen er lavet i hvid plastik og låget i bambus.

Brødkassens låg kan også bruges som . Beskrivelse Ny pris er 49- Lokket kan brukes som fjøl. Den flotte brødboksen fra Bistro serien er både pen og . Brødboks - bakeutstyr, kjøkkenmaskiner, kjøkkenutstyr, bestikk, kniver,. Brødboks BRABANTIA 17x31cm matt s….


Sjekk priser på Bodum bistro brødboks. Sammenlign priser i mer enn 2butikker! Kjøp Bodum bistro brødboks billig i nettbutikkene. Bistro brødboks – Køb online til en god pris – hurtig levering - Byt i alle vores forretninger.


Denne brødboks har ventil i siden, så du kan give brødet lidt luft, samt et låg der er fremstillet i miljøvenligt bambus. Den flotte brødboks fra Bistro serien er både æstetisk og praktisk. Med den indbygget luftventil egner sig særdeles godt til opbevaring af brød.

Comments

Popular Posts