Tidløs farge

Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Tidløs fungerer til både Egghvit og Bomull. Jeg ønsker egentlig å male stua i fargen Tidløs, men har lest at de fargene kanskje ikke går så bra sammen, stemmer det?

Har du noe forslag til en farge som er . Det er en myte at alle farger passer til Egghvit og Bomull. I boligen er det benyttet tre vakre gråfarger: LADY 10Tidløs, LADY 13Lys Antikkgrå og LADY 14Grå Skifer. Tidløs – en svak gråaktig hvit tone.

En svært anvendelig mørk grå farge. Felles for alle disse fargene nevnt over er at de kan mikses og matches med . Alle fargene fra det nye LADY-fargekartet kan du se i vårt digitale fargekart. Pauls Blue til gylne grå favoritter som 10Tidløs, . Står fint til en mengde farger, men unntak av gulaktig lyse hvittoner.


Våre mest populære gråtoner er farger som 10Tidløs, 13Lys Antikkgrå, 19Antikkgrå, 05Ascott, 10Grå Harmoni, 18Valmuefrø og 14Grå . På veggene valgte vi fargen Tidløs fra Jotun. Vi ville ha noe annet enn hvitt, uten at vi risikerte å bli lei etter kort tid – som man ofte blir av sterke . Tenk ALLTID på hvilke andre farger din nå nye, utvalgte farge skal passe sammen.

Tidløs, 13Lys Antikkgrå, 19Antikkgrå, . Jeg har malt med Tidløs men fargen blir så blålig, er det en farge jeg kan bruke som er litt mørkere enn Tidløs og som gir Tidløs et mer gråaktig. Eller anbefaler du en annen farge til tak? Vi har slammet en murvegg i stua som går i ett med peisen og lurer på om denne bør males i samme farge.


Hei :) Veggene i stua vår er malt i Tidløs, lister og vinduer i bomull, vi skal ha litt. Vurderer blant annet Tidløs fra Jotun som hovedfarge, men lurer litt på hvilke farger . Du har forresten fargen Tidløs som kanskje kunne vært noe. Ser veldig gul ut på fargekart, men noe helt annet når du ser på store fargeprøver. Har man eik i original farge, må man ta stilling til om man ønsker en. Ny liste serie fra Moelven med rette kanter,passer sammen med fot og karm i Tidløs.


Kan fås i NCS farger, beis og Osmo hardvoksolje i ønsket farge.

Comments

Popular Posts