Selenitt krystall

Selenitten er en meget sterk healingsten! Man kunne driste seg til å kalle den en Mestersten eller en Spirituell leder-sten. Selenitt sies å være en utmerket stein til å rense kvartskrystaller for negative.

Selenitt er en kraftig krystall for all kommunikasjon av psykisk art. Den gir deg hjelp til å kommunisere med våre kloke forfedre, engler, åndeguider og våre kjære. Den hjelper oss til å se lyset i alle mennesker og situasjoner.

Nøkkelord: Spirituell aktivering og energirensing Chakra: 3. Krone, sjelstjernen Stjernetegn: Tvillingene Selenitt aktiverer og åpner de øverste chakraene. Bergmannen, geologisk,utstyr,steinsmykker,krystaller,trommelmaskiner,oslo. Selenitt er kjent for sine optiske egenskaper og gir et silkeaktig skinn. Dette gjør du ved å legge den steinen du vil rense og lade oppe på eller ved siden av en Selenitt. Forsterker og lader opp andre krystaller, så i krystallhealing er . Selenitt, også kalt månestein, er et krystall av gips (CaSO4+2H2O).


Det er et mykt mineral, som ligger på på Mohs skala, og kan skrapes med en fingernegl. Noen av Krystallene som ikke skal renses i vann: Selenitt, Lapis Lazuli, Malakitt og Turkis.

Disse stenene er enten vannoppløselige, eller de fysiske .

Comments

Popular Posts