Philips klokkeradio

Den har innebygd FM-radio, og du kan velge om du vil bli vekket av . Med to alarmer med DAB+- og FM-funksjonalitet for en komplett radioopplevelse kan både du og partneren din våkne på den rette måten. La denne Philips-klokken gjøre morgenen litt lysere.

Våkne opp til den radiostasjonen du liker best, eller til en tradisjonell alarm. En innebygd DAB+-radio uten forstyrrelser gir deg flere . Gjør morgenen litt lysere med klokkeslettvisning på stor LED-skjerm. Denne klokken stiller tiden automatisk når den er koblet til, og den har et backup-batteri .

En elegant speilvisning og skånsom modus med dempet lys gjør denne ideell å ha ved siden av sengen. Med to USB-spor er denne Philips-klokkeradioen en praktisk måte å holde enhetene ladet på. Våkne opp til FM-radio, en alarmlyd eller beroligende naturlyder, . Start dagen full av energi med denne klokkeradioen.


Den lader mobiltelefonen og USB-enheten samtidig, slik at du alltid kan holde det gående. Hver dag er spesiell, derfor er den behagelige klokkeradioen fra Philips en ideell venn å våkne opp med. Tidsprojeksjonsfunksjonen viser tiden på hvilken som . Philips klokkeradio - Våkne opp mykt og uthvilt med tonene fra din favorittradiostasjon eller alarm.


Lyd-inn kontakt for bærbar musikkavspilling; Innstilling av to . En sprek, stilren og prisgunstig klokkeradio uten kompliserte funksjoner. Velg selv om du vil våkne til radio eller alarm, og den behagelige . Philips AJ34AJ34fra Philips er en klokkeradio med digital FM-radio og et stort og tydelig display. Med reservebatterier trenger man ikke bekymre seg for å . Philips klokkeradio D32gis bort. Radioen er gammel uten DAB, men helt i orden.


Den må hentes i Loddefjord i Bergen, eller kan sendes i oppkrav til mottaker . Kjøp PHILIPS DS12KLOKKERADIO hos Power.

Comments

Popular Posts