Nøkkelskap design

Knaggrekker, skohyller, klesstativ, nøkkelskap og mer fra varemerker som Maze,. Flott nøkkelskap i metall med plass til mange nøkler, døren har et område i glass som er dekorertMål: L: cm B: cm Materiale: Metall Farge: Hvit P. Velio Nøkkelskap, Hvit, Blomus, Blomus.

Pris: 8kr Fri frakt RoyalDesign. Leverandørbeskrivelse: Nøkkelskap Quad for sikker oppbevaring av inntil nøkler. Nøkkelskap Design - Vi har lave priser, rask levering og minimum års garanti.


Kjøp online eller ring oss for personlig service!

Hvit nøkkelskap til å henge på veggen med 6stk knagger. Nøklene henges på faste knagger eller på uttakbare knagger med identifikasjons etikett. Produktet ble publisert av Milan Lepovic i Oslo, Norge. Smarte nøkkelskap fra svenske Creone. Creone smarte nøkkelskap og få et godt tilbud til din bedrift.


Smart nøkkelskap i Stainless design fra Creone. Confetti er en serie entremøbler i et stilrent og moderne design. Alle Confettiproduktene finnes i eik, hvit og sort utføring. Dette speilet har en smart og praktisk .

Det svenske merket Bruka Design produserer møbler og tilbehør til hjemmet - både inne og ute. Bruka Design er opptatt av å skape et tidsriktig konsept til det . Lekkert nøkkelskap med frekk design i børstet aluminium, utstyrt med kroker. Til nøkkelskapet følger med seks nøkkelbrikker i assorterte farger.


Lekkert nøkkelskap med frekk design i børstet aluminium, utstyrt med kroker. Ideel i hjemmet eller på kontoret.

Comments

Popular Posts