Liten paiform

Finnes i flere farger og størrelser. Hvis du er på jakt etter en liten terteform eller paiform med løs bunn er dette settet med to stykker produktet du er ute . Patisse har kommet på noe så genialt som en paiform med en liten kniv i bunnen som du enkelt dreier en runde i bunnen for at bunnen skal løsne fra formen.

VARDAGEN paiform, offwhite Høyde: cm Diameter: cm. VARDAGEN paiform, sølvfarget Diameter: cm Volu1. Paiform liten hvit – Paiform liten hvit hvis du er ute etter et tidløst interiør som langvarig.


Liten paiform med løs bunnLaget av non-stick behandlet metallDiameter cm, høyde cm.

Ildfaste former lar deg spille bredt og eksperimentere på kjøkkenet. Former med og uten lokk, små og store former. Smør en liten paiform med olje og hell røren i. Liten porsjonsgryte som passer både til forrett, hovedr. Bruksområdene er enormt mange - mid. Bak paiene dine i paiformen fra Le Creuset.


Den ser fin ut og pynter opp bordet. Alltid god service og rask levering.

Fast frakt 9- Fraktfritt over 1500. Trykk deigen ut i en liten paiform på cm, pass på at den er like tykk over alt. Sett paiformen midt i stekeovnen og forstek paiskallet i 12-minutter, til den . Farge: hvit; Materiale: ovnsfast porselen; Varenummer: 280311. Tåler fryser; Tåler grill; Tåler maskinopvask; Tåler ovn; Tåler keramiske kogeplader . Sammenlign tilbud på Paiform med løs bunn i kategorien Gryter, panner og bakeutstyr fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av . PAIFORM PYREX CM MED LØS BUNN Vis større.


Sverre Sætre kakeprosjektet foregår her; en liten hyllest til Den Store. Jeg hadde ikke en så liten paiform, da prosjektet begynte, så jeg brukte . Du må gjerne fire- eller seksdoble oppskriften, og bruke en alminnelig paiform. Kle formen med bakeark, så er den enkel å få ut .

Comments

Popular Posts