Garderobestang til vegg

Med Elfa sin garderobestangholder vegg til vegg kan du enkelt montere en garderobestang mellom to vegger, garderobestangen presses lett på plass. Med denne holderen for garderobestang kan du montere en garderobestang mellom to vegger. Lag en klesgarderobe på kort tid så å si hvor som helst i huset.

IKEA - MULIG, Garderobestang, Kan stilles hvor du vil hjemme, selv i fuktige områder som baderom og innglassede balkonger. Har et garderobekott som er m fra vegg til vegg og vil ha en garderobestang til å henge jakker på mellom disse. Til å henge opp 5-pakningen med kleshengere, 810-300.

Passer til stangholderne 313-6t. Elfa oppbevaringsløsninger har fordel at det er enkelt og endre og bygge på etter som behov endres. Feste for garderobestang som monteres i vegg, hvit. En smart og praktisk garderobestang til å henge på veggen. Kan brettes sammen slik at den ikke tar opp plass.


Flott garderobestang som henges på vegg. Ble brukt til å henge sengeteppe over.

Har en liten nisje i entré der jeg skal sette opp en garderobestang. Jeg må feste den til veggen på begge sidener. Fra vegg til vegg hvor jeg har tenkt at garderobestanga skal henge er. Noen som vet hvor jeg kan finne en så lang garderobestang eller har . Mål opp hjørnet eller veggen du skal montere garderobestangen på, og sørg for at garderobestangen passer.


Lag en klesgarderobe på kort tid så å si hvor . Muliggjør heng i høyder uten å gå fra vegg til vegg, ønsket bredde justeres med garderobestangen. Hvis du ikke vil bore i veggen, eller er så heldig å ha et rommelig klesskap, kan et frittstående klesstativ eller en åpen garderobe bli din beste venn. Garderobestangen kan benyttes mellom to kurvstativ, mellom kurvstativ og vegg, eller mellom to vegger i en nisje. Lengden på garderobestangen tilpasses .

Comments

Popular Posts