Dab radio jula

Allsidig klokkeradio med støtte for DAB, DAB+ og FM-radio. Radioen har også automatisk klokkeinnstilling, alarm, LCD-skjerm, hodetelefonutgang og . På tide å bytte til DAB-radio – vi har alt du trenger! Under 20slukkes det gamle radionettet. I stedet får vi et digitalt radionett med betydelige fordeler, blant . Lekkert designet klokkeradio med trekabinett og støtte for DAB+ og digitale FM-sendinger. En veldig kjekk finesse er radioens automatiske klokkeinnstilling via . BufretBatteri- og strømdrevet radio med tilgang med én knapp!


Philips' bærbare FM- og DAB-radio AE56er en veldig kompakt radio som gir deg favorittkanalene . På innsiden av den nøkterne designen er det mottaker for DAB+- og DAB III-sendinger samt FM-radio med RDS. Radioen har også automatisk klokkeinnstilling, . Har du ikke DAB-radio, eller er det dårlig mottak på FM-båndet? DAB+-radio med automatisk frekvenssøk; Bluetooth og handsfree; Kobles til stereoen via FM-radio eller mm. Kompakt digitalradio med alarmfunksjon, AUX-inngang og hodetelefonuttak som drives med strøm eller batteri. Denvers DAB-43PLUS kan by på så mye mer . Praktiske hørselsvern med DAB-radio og lading via micro USB.


DPG14CS har også en mm AUX-inngang for tilkobling av mobilen. Praktisk FM-sender som sender DAB+- og DAB-radio til bilstereoen! Og ikke nok med det – Tiny Char også Bluetooth, som i tillegg til trådløs overføring av . Bærbar FM- og DAB-radio som tar imot FM-, DAB- og DAB+-sendinger, kan lagre opptil kanaler og har bakgrunnsbelyst LCD-skjerm, mm-kontakt og . Tilpasset den nyeste radioteknologien!


Hvis det er radioen du bruker mest, er Pioneers MVH-280DAB noe for deg. Elegant utforming som i tillegg til FM-radio med digital mottaker også har den nyeste digitale og støyfrie radioteknologien DAB+. DAB- og FM-radio; LCD-skjerm og mm AUX-tilkobling; Innebygd Li-Ion-batteri som lades via micro USB.


Hørselvern med radio som gjør arbeidet til en lek! Med justerbar bøyle, myke øreklokker og.

Comments

Popular Posts