Trykkblokker skinn

Fjellform produserer trykkblokker for trykking på skinnfeller og stofftrykk. Blokkene skjæres ut i endenveden av bjørk. Trykkblokker til skinnfell og stoff trykk.

Modellbygging av produkter og byggninger. Fjellform produserer med moderne datastyrte fresmaskiner og laserbrenning . Det er veldig stas med nye trykkblokker! Disse er delvis helt nye og delvis solide og bruksvennlige kopier av blokker jeg har hatt før.

Enkelte historikere mener at Hallingdal er opprinnelsesstedet for trykking med treblokker på skinn, også kalt . Til trykkingen bruker man trykkblokker som skjæres ut, fortrinnsvis i bjørk. Trykkfargen har tidligere blitt lagd av orebark. Nå bruker vi gjerne tekstiltrykkfarge. Vi har fått laget trykkblokker med ulike mønstre til å trykke på skinnfeller og mindre . Mi Kjære søster har fått låne ei trykkblokk som kjem frå Hestnes i Valsøyfjord.


Ei slik blokk kan settast saman for å trykke store skinn eller stoff. Tang som er flat inni og uten riller, klemmer.

Blokkene skjæres ut i endenveden av . Ann Heidi Ripnes har et stort utvalg av ulike trykkblokker. Til vask av skinn brukes spesialvaskemiddel for ull eller mild sjampo med lav pH. På forhånd hadde jeg lånt trykkblokker med to greie damer :) slik at vi hadde enda mer å velge mellom. Monica trykket en minifell av ett skinn. Kurslærer har med skinn, nåler, tråd og voks.


Kurslærer har med trykkblokker og sverte, samt noen skinn for salg. Betaling: Nordnorsk Pensjonistskole sender faktura på kursavgift etter endt kurs. Her finner du en oversikt over Kurs i arbeid med skinn i hele landet.


Vi tilbyr kurs i trykkblokker til trykking på skinnfeller og stofftrykk. Småting av saueskinnVinje, RaulandInstagram #trykkblokker full contents - Kfedkfed. Bufretsitteunderlag ❄ #skinnfell #saueskinn #skinntrykk #blokktrykk #sitteunderlag #håndverk #skinnarbeid #skinn #trykkblokker #tryckblock #fårskinn . Trykkblokker for skinn og lin Kurs: Trykkblokker for skinn og lin Lærer: K. Abrahamsen og Annie Eikenes Antall timer: timer Dato: 10.


Lær å bruke spesialverktøyet som trengs. En unik sjanse til å lære et håndverk få kan.

Comments

Popular Posts