Sperregrunn

Sperregrunnen er ypperlig å bruke til å motvirke kvaegjennomslag fra kvist, gjennomslag av nikotin, sot og diverse fargestoffer. Sperregrunn er en vanntynnbar grunning til sperring og isolering av f. Motvirker kvaegjennomslag fra kvist.

Gjøco Sperregrunn er en vanntynnet grunning basert på uretanmodifisert alkyd og høyverdige pigmenter. Den kan brukes på misfarget og gulnet underlag, . Nordsjö Kvist- og sperregrund er en vanntynnet sperregrund for tre. Produktet skal benyttes innendørs på ubehandlet eller tidligere behandlet tre for å minimere .

Jotun kvist-og sperregrunning er en kombinert kvistlakk og sperrende grunning. Brukes på alle flater med behov for sperring og kvistlakk, på nytt og gammelt . Hvit, vanntynnbar og matt sperregrunn for innendørsbruk. Sperrer og begrenser gjennomslag av kvist.


Gjøco Sperregrunn er en vanntynnbar grunning til sperring og isolering av f eks sot, nikotin og andre fargestoffer. Har malt vinduskarmene med sperregrunn to ganger, men ser fortsatt kvistene. Må jeg male enda et strøk med sperregrunn da, eller holder det . Med Jotun Kvist- og sperregrunning har du både kvistlakk og grunning i ett og samme strøk.

Selv de beste interiørmalingene er avhengige av et godt .

Comments

Popular Posts