Farge letthet jotun

Før du maler veggen med Letthet, bør du tenke over hvilken farge du har på lister og detaljer. Er disse ferdigmalte hvite fra fabrikk, har de trolig fargen 1453 . La oss se på noen av Jotuns mest populære farger og hvilke hvitfarger som.

Chi og 99Klassisk Hvit, eller 16Letthet på . Tre vakre fargepaletter til hytta Jeg har satt sammen tre fargepaletter, og håper. Hold deg oppdatert på farger og trender gjennom vårt nyhetsbrev. Jotun Lady Balance 16Letthet Jotun Lady 16Letthet.

Ifølge interiør- og fargedesigner Nina Klæbo i Jotun Decorative kan ulike hvite. Letthet: En svakt gulaktig hvittone, hakket mindre gul enn Egghvit og Bomull. Chi er Jotuns hviteste tone, men inneholder hint av grønn (G) som gjør at den.


Over har jeg satt opp NCS koden til fargen 16Letthet. Med utgangspunkt i Jotuns fargekart foreslår hun Eggehvit i. Vi vil gjerne ha en farge som er litt lun, men den skal altså være hvit. Veggene der er malt med Letthet fra Jotun, taket med Egghvit, og . Sengen er malt etter at ett barn har brukt den i to år, men ikke brukt etter oppussingen.

Comments

Popular Posts